vag hade hela malet fotbollstrojor

Wednesday , 13, June 2018 Comments Off on vag hade hela malet fotbollstrojor

väg hade hela målet fotbollströjor komma tillbaka matchen
José Mourinho kan göra med några fler händelsefria spel som detta. Kontroversen har dämpat Chelsea varje steg denna säsong, men en passage till den fjärde omgången av Capital One Cup uppnåddes med få larm, även om spel avbröts under andra halvlek när en spridnings sprinkler gick av sig själv.
Chelsea kunde ha tagit ledningen redan i den tredje minuten när Ruben Loftus-Cheek skapade ett skottläge för Kenedy med ett vägt pass. Det första skottet var blockerat men rebounden rullade inbjudande in i Ramires väg, som fotbollströjor barn hade hela målet att sikta på och borde ha gjort, bara för att Neil Etheridge skulle komma ner till vänster för att rädda.
Samma två besökande spelare kombinerade för att göra förändringar med öppningsmålet i 10 minuter skickade Kenedy över ett djupt kors från vänster för att en obestridd Ramires skulle få poäng med huvudet på den bortre stolpen. Medan Ramires inte är känd för sin rubrikförmåga eller hans avslutning kunde möjligheten som öppnade framför honom ha varit svår att missa.
Liga One-sidan försökte komma tillbaka fotbollströjor barn i matchen men fann att det var svårt mot ett Chelsea-lag som visade flera förändringar. Eden Hazard, Pedro och Nemanja Matic var alla på bänken, men som varje spelare Mourinho tog in hade antingen en poäng att bevisa eller ett rykte att få Chelsea att spela från offen som om de menade affärer.
Radamel Falcao har visserligen en poäng att bevisa efter hans besvikelse på Manchester United men kunde inte avsluta övertygande nog när han fick chansen att dubbla Chelsea ledningen mitt i första halvlek.