saesoner senereI VM-ar fodboldtrojer

Wednesday , 13, June 2018 Comments Off on saesoner senereI VM-ar fodboldtrojer

sæsoner senereI VM-år fodboldtrøjer at udnytte kreativitet
At have mislykkedes i deres appel om et overførselsforbud for dette sommervindue, er det klart, Atlético Madrid gør alt, hvad de kan for at omgå afgørelsen, som det kunne være tilfældet med undertegnelsen af ​​Sevilla-vingeren Vitolo.
Cadena Cope rapporterer, at den 27-årige vil blive medlem af UD Las Palmas, hans hjembyklub, der lånes i seks måneder, før han går til Wanda Metropolitano den 1. januar 2018, når klubben igen har lov til at registrere spillere.
Bevægelsen er en smart og undgår de seks måneders inaktivitet, der skældte som Arda Turan og Aleix Vidal i Barcelona, ​​da et lignende forbud var på plads ved Nou Camp, hvor begge spillere stadig ikke overbeviste om at de er færdige ridse endnu to fulde sæsoner senere.
I VM Fodboldtrøjer et VM-år er Vitolo forståeligt nok tilbageholdende med at afskrive halvdelen af ​​sæsonen, da han har arbejdet hårdt for at komme tilbage i rammen. Julian Lopetegui giver ham en tilbagevenden til La Selección i september. Ved at savne halvdelen af ​​sæsonen ville det være meget svært for ham at beholde det sted, og det ville sandsynligvis have kostet ham et sted i holdet for Rusland næste sommer.
Las Palmas er der fundet en perfekt kort sigt løsning. Vitolo er fra øen, når han er kommet gennem ungdommen, rangerer deres og nyder sine første tre sæsoner af professionel fodbold på klubben, inden han får et skridt til Sevilla.
Han vil passe godt ind i deres fritflydende angribende stil, der ser ud til at VM Fodboldtrøjer udnytte kreativitet og tempo ned vingerne, med deres måde at spille på, der skal bibeholdes af den rygterede ny chef Roberto de Zerbi, tidligere leder af italiensk side Palermo.
Efter seks måneder vil Vitolo lede til Madrid for at styrke en Atleti-side, der mangler store muligheder, med Diego Simeone, der er ivrige efter at tilføje mere kreativitet til sin midtbane for at give muligheder for dem som Antoine Griezmann og Fernando Torres foran.
På € 40 mio. For at aktivere sin frigivelsesklausul, kommer den angribende midtbanespiller ikke billigt, men han er en stærk forstærkning for en klub, der skal udtale sig i næste sæson, hvis det er at beholde sine nøgle talenter på lang sigt med tvivl om ligesom Griezmann og Simeone.